Retourneren

We willen dat onze klanten TEVREDEN zijn. Daarbij hoort klantenservice en dus de mogelijkheid om gekochte artikelen terug te sturen. Om alles correct te laten verlopen zijn hier voorwaarden aan verbonden.

Indien u niet tevreden bent met de gekochte producten heeft u 14 dagen het recht deze terug te sturen. De 14 dagen gaan in vanaf de dag dat u uw product onvangen heeft. Bij terugzending dienen alle producten in originele verpakking te zijn, in perfecte staat en ook alle labels dienen nog aan de kleding of accessoires te hangen. Zo niet, dan behouden wij ons het recht de goederen niet te aanvaarden. Zodra het retour door ons is aanvaard zal u daarvan per mail op de hoogte gebracht worden en wordt de terugbetaling binnen 2 weken in orde gebracht. De kosten van verzending nemen we niet op ons, de kostprijs van de producten worden wel terugbetaald. 

Hoe gaat u te werk? U stuurt een mailtje naar studiobebe@igis.be zodat wij op de hoogte worden gebracht van uw retour.  De koper stuurt de goederen onder eigen risico terug naar 

Studiobebe (t.a.v. Wendy De Meyer)

Koningin Elisabethlei 2 bus 27

BE-2018 Antwerpen