Algemene Voorwaarden

Studiobebe.be verkoopt haar producten op basis van enkele Algemene Voorwaarden, leest u die zorgvuldig alvorens een bestelling te plaatsen. Op die manier bent u maximaal geïnformeerd.

Studiobebe valt onder de regeling: 'Kleine onderneming onderworpen aan de vrijstellingsregeling van belasting. Btw niet toepasselijk' met ondernemingsnummer 0600.862.14.

U kan ons ten allen tijde contacteren via het email-adres studiobebe@igis.be. Wij proberen zo snel mogelijk uw vraag of opmerking te beantwoorden.

Studiobebe.be behoudt zich het recht de Algemene voorwaarden ten alle tijden te wijzigen volgens haar goeddunken. Ga er dus niet vanuit dat deze voorwaarden steeds dezelfde blijven, tracht ze af en toe opnieuw door te nemen. Mocht u niet akkoord zijn met onze voorwaarden kan u best geen aankopen doen op onze website in uw eigen voordeel.

Indien u voor het eerst een order wil plaatsen op Studiobebe dan kan u bij de betaling kiezen voor een betaling met of zonder registratie. Geen van beiden zijn verplicht, het is dus volledig aan u om te kiezen en de manier te gebruiken waarbij u zich het best voelt. Het voordeel van registratie is dat we u kunnen contacteren met promoties of acties en dat u bij een volgende aankoop niet steeds al uw gegevens opnieuw moet invullen maar deze automatisch kan laten staan. Mocht u een profiel aanmaken wordt er van u verwacht dat u alle juiste informatie ingeeft. Wanneer producten fout geleverd worden doordat u foute informatie in ons systeem ingaf, dan zijn wij daar niet voor verantwoordelijk. Kies ook voor een goed en veilig paswoord. Mochten u gegevens wijzigen en u weet niet hoe u die moeten wijzigen, of u heeft andere vragen, neem dan contact op met studiobebe@igis.be

Om een bestelling te plaatsen zijn enkele velden met informatie verplicht in te vullen. Zo hebben wij altijd uw naam, adres, telefoonnummer en emailadres nodig. Op die manier kan het pakje correct worden afgeleverd en kunnen wij u eventueel contacteren indien nodig. U zal bij de betaling ook gevraagd worden uw bankgegevens in te vullen. Wij garanderen u dat hier alles veilig zal verlopen. 

Alle producten die op onze site staan, zijn in voorraad tenzij anders vermeld. Het kan zijn dat terwijl u op onze website aan het winkelen bent een andere klant uw gewenste product koopt. Daarvoor zijn wij niet verantwoordelijk. Snel zijn lijkt de boodschap!

De prijzen getoond op de website zijn in euro, exclusief verzendingskosten. Wie meer informatie wenst rond de verzendingskosten kan dat hier vinden. Bij de betaling zal erg duidelijk gemaakt worden hoeveel u eventueel dient te betalen om de bestelling naar uw thuis of een andere plek te brengen. Bij de betaling zal u een confirmatie-email krijgen, hierbij bevestigen wij de ontvangst. Uw order is echter nog niet klaar. Zodra het product verzonden is zal u op de hoogte gebracht worden. Voor de verzending werkt Studiobebe samen met Bpost. Zij zijn verantwoordelijk voor de tijdige levering van uw producten.

Uw online betaling wordt afgehandeld door Payment Service Provider ICEPAY. ICEPAY maakt het online betalen in deze webshop mogelijk door online betaalmethodes als iDEAL en PayPal aan te bieden en ICEPAY zorgt voor de afhandeling van uw transactie. De webshop is dus verantwoordelijk voor de afhandeling van uw bestelling en ICEPAY voor de verwerking van uw online betaling. Bij Studiobebe accepteren wij VISA, Mastercard, Maestro, iDeal en American Express. Indien de bank uw aankoop weigert, zal uw bestelling niet worden geaccepteerd en zal uw pakket dus ook niet worden verzonden.

Indien u niet tevreden bent met de gekochte producten heeft u 14 dagen het recht deze terug te sturen. De 14 dagen gaan in vanaf de dag dat u uw product onvangen heeft. Bij terugzending dienen alle producten in originele verpakking te zijn, in perfecte staat en ook alle labels dienen nog aan de kleding of accessoires te hangen. Zo niet, dat behouden wij ons het recht de goederen niet te aanvaarden. De gemaakte verzendingskosten worden terugbetaald door Studiobebe indien we de terugname accepteren. Wenst u goederen terug te sturen, verstuur dan een email naar studiobebe@igis.be

We hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben over de werking van Studiobebe.be. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet een email te sturen naar studiobebe@igis.be.

Veel shopplezier!

Studiobebe (owned by Wendy De Meyer)